Hoofdgerechten

Een beetje een allegaartje van hoofdgerechten, ik eet dan ook als een flexitariër en bewust. Daarom vind je zowel vis, vlees als veggie of vegan recepten terug met pure ingrediënten. Geniet ervan!

Posted on by RoseLicious

Vegan curry met selder

Hou jij wel eens van een curry, deze is superlekker. Met kikkererwten en selder geven we het een originele twist. Combineer dit met deze quinoa salade en klaar in no-time.IngrediëntenPaprika:

Posted on by RoseLicious

Pasta champignon-ham-kaas

Een lekkere pasta die iedereen wel even gelukkig maakt.Ingrediënten(Glutenvrije) Pasta: 150 gram(Lactosevrije) Kaas: 150 gramHamblokjes: 150 gramAmandelmelk: 300 mlChampignons: 250 gramDiepvrieserwtjes: 150 gramOlijfoliePeper en zoutCitroensap (optioneel)BereidingswijzeStap 1: Weeg de pasta

Posted on by RoseLicious

Salade met peultjes en rosbief

Op zoek achter een salade zonder salade? Ik lust ook graag mijn groentjes maar niet altijd een portie rauwkost, deze salade met rosbief en peultjes is een lekkere combinatie.Ingrediënten (2p.)Veldsla:

Posted on by RoseLicious

Noedels met scampi en pindasaus

Comfortfood rechstreeks van de chinees op je bord, maar dan homemade!IngrediëntenRijstnoedels: 2 portiesScampi: 12 stuksPijpajuin: 3 stengelsEi: 2 stuksKnoflook: 2 teentjesPindakaas: 2 elKetjap manis: 2 elSambal: 1 elSesamolie: 2 elPindanoten: naar

Posted on by RoseLicious

Springrolls met rivierkreeftjes

Ben jij al klaar voor de lente? Ik wel hoor, zeker en vast met deze spring rolls, boordevol groentjes en lekker met een Aziatische dip.Ingrediënten (2p.)Rijstvellen: 6 stuksKomkommer: 1/2 komkommerPreischeuten: