Close

contact

Vragen en reacties

Ben je op zoek naar een specifiek recept of product, heb je hierover vragen? Je kan deze altijd stellen onderaan het artikel. Ik reageer hier altijd zo snel mogelijk op. Heb je een vraag die je liever privé stelt? Stuur dan een mailtje naar hello@roselicious.be of neem contact op via social media.

Samenwerken of bestellen:

Je kan ons contacteren op onderstaand adres: Gelieve het contactadres enkel te gebruiken voor pakketpost, wij zijn geen fysieke winkel. Bij ons kan je enkel bestellen en op afspraak bezoeken.

RoseLicious Hof Van Duyse 2, 9170 Sint-Gillis-Waas, België

Afhaalpunt:

  • Hof Van Duyse 2, 9170 Sint-Gillis-Waas, België
  • Drukkerstraat 20, 8000 Brugge, België
  • Smallandlaan, 2660 Hoboken, België

Verzending voor meerdere producten mogelijk naar België, Nederland, Frankrijk en Duitsland

 

Reviews en op stap

Ik test regelmatig nieuwe producten en nieuwe trends, als blogger ben ik dan ook altijd op zoek naar het nieuwste op de markt op gebied van eten, kookboeken, gadgets,... Ik ga ook graag op stap, zeker en vast om nieuwe eetculturen te ontdekken, producten terug te vinden bij hun oorsprong en inspiratie op te doen. Hierover schrijf ik dan ook graag uitgebreide blog artikels, neem contact op met mij voor de mogelijkheden en publicaties via mail,... 

Ps. Ik geef geen garantie over de inhoud van het artikel, ik doe dan ook niet mee aan copy/ paste en geef altijd een eerlijke mening. 

Op zakelijk gebied

Mijn lezers zijn geïnteresseerd in een gebalanceerde levensstijl met specifieke dieetwensen (gezonde voeding, een beetje gezondigen, bewegen, genieten van lekker eten, een gezonde levensstijl,...) Is dit voor jou de ideale doelgroep? Neem dan met mij contact op voor een leuke samenwerking.