Wildstoofpotje met wintergroentjes

Het aanbod

Het aanbod in Breskens is een klassiek aanbod. Op de kaart staat niet aangeduid welke allergenen er aanwezig zijn in de gerechten maar de kok en het zaalpersoneel is supergoed op de hoogte. Ze spreken dan ook uit eigen ervaring. Vraag maar raak en kies iets uit van het menu en ze kijken samen met jou wat ze kunnen aanpassen. Zo heb ik al eerder mosseltjes gegeten met frietjes, maar ook een zeer lekkere vis met groentjes en frietjes. Voor de frietjes zetten ze zelf een apart potje op het vuur.

Zowel vlees, vis als vegetarisch komt aanbod in deze keuken. Enkele klassieke gerechten op de kaart maar ook deze verrassen je met lekkere details en een persoonlijke touch.

Openingsuren:

Woensdag t.e.m. zondag vanaf 11u tot 21u

Reserveren en/of bestellen?

Je kan hier altijd vrij terecht, heb je allergieën of intoleranties? Laat hen dan even op voorhand iets weten als je kan, dat maakt het natuurlijk net iets gemakkelijker.

Mijn ervaring

Ik heb hier ondertussen al 3x gegeten, en 3 keer ben ik absoluut verwend. Je start namelijk met een hapje en voor mij hadden ze keer op keer een apart hapje bij. Die kleine details maken het af. Als gerechtje koos ik de laatste keer voor een stukje wild aangezien je dit thuis zelden klaarmaakt maar de oven gegaarde zeebaars is ook absoluut in de smaak gevallen.

Ik ben wel een absolute dessert fan, maar met fruit of sorbet maak je mij meestal niet zo gelukkig. Dit kan ik namelijk altijd als optie eten. Geef mij maar liever een stukje lekkere appeltaart of een gebakje. (Dit hebben ze helaas wel niet in het aanbod)

Conclusie

Chapeau voor de keuken en de sfeer in deze zaak. Je voelt je absoluut welkom en ze doen er alles aan om iedereen aan tafel te verwennen met iets lekkers. Een mooie balans tussen lekkere en mooie gerechtjes zodat er zeker voor elk wat wils is. Genieten ten top! Mij zien ze hier zeker nog eens terug.