Glutenvrije wrap met kip, selder en appel

Ik hou wel van een snelle wrap, de ideale hap om mee te nemen of thuis op te eten na een lange dag.

Ingrediënten

  • Glutenvrije wrap: 2 stuks
  • Appel: 1 stuk
  • Kipfilet: 1 stuk
  • Selder: 1 stuk
  • Sla: een handvol
  • Pastinaak: 1 stuk

Bereidingswijze

  • Stap 1:
    Dit recept is voor 2 wraps, je kan er 2 maken en ééntje later opeten of delen met je vriend/ vriendin. Neem de glutenvrije wrap en leg deze klaar. Je kan ook gemakkelijk zelf wraps maken of je kan deze kopen in de winkel.
  • Stap 2:
    Neem een pot water en zet deze op het vuur, voeg hier wat groenten bouillon aan toe en laat dit tot het kookpunt komen. Voeg hier de kipfilet aan toe en laat dit ongeveer een kwartiertje koken, let op dat de kipfilet goed gaar is!
  • Stap 3:
    Neem de kipfilet uit het kookvocht en laat dit even rusten voor je dit aansnijd. 
  • Stap 4:
    Snij ondertussen de appel, selder in kleine blokjes. Rasp de pastinaak in sliertjes en voeg dit bij de appel en selder. 
  • Stap 5:
    Bouw de wrap op door onderaan wat sla te leggen, daarboven wat van het appel/ selder/ pastinaak mengsel en werk dit af met wat sneetjes kip. Smakelijk eten!