Leggero water met munt

Het aanbod

Leggero is een echte, eerlijke italiaan. Je vind 3 filialen in het centrum van londen waar ze de lekkerste glutenvrije italiaanse recepten op tafel toveren. Naast een volledig glutenvrije keuken hebben ze ook meerdere vegan (of melkvrije) gerechten op het menu.

Ik ben in het centrum van de Soho - een hippe buurt in londen naar de leggero een kijkje gaan nemen.

Ben je benieuwd naar de locaties of naar de kaart? Neem dan hier een kijkje.

Openingsuren:

Elke dag open van 12u tot 22u

Reserveren en/of bestellen?

Op sommige dagen kan het zeer druk zijn, leg dus zeker een plaatsje vast als je zeker wil zijn om binnen te kunnen.

Mijn ervaring

Een 100% italiaans restaurant, dit wou ik absoluut proberen. Dit stond dan ook op mij to-do list van londen, de eerste dag dat we in londen waren toegekomen waren we wel toevallig in de buurt van Soho en besloten we dus daar een kijkje te gaan nemen.

Een sympathieke jonge vrouw zorgde voor de onthaal en de bediening, de verantwoordelijke van de keuken hebben we niet gezien. De bediening is wel op z'n Italiaans dus dat moet je er wel bij nemen. Het gaat er iets trager aan toe maar het is het wachten wel waard.

We namen beide de ravioli met zalm en courgette crème, na het hoofdgerecht hadden we nog wat plaats voor een dessertje en namen we de sinaas-gember muffin. Lekker, zacht en heerlijk met het italiaans schuim. Ik heb hier echt van genoten, beide waren 100% glutenvrij en melkvrij.

Conclusie

Een lekkere pasta maar de portie mocht net iets groter zijn, daarnaast was het cakeje als dessert lekker en zacht, zeker en vast niet te droog. Dit ga ik eens proberen te maken thuis!