Mastino V pizzadoos

Het aanbod

Het aanbod is vrij beperkt, er staan 12 pizza's op de kaart. De prijzen variëren tussen de 12,90 euro tot 19,90 euro voor een pizza. Deze pizza is 100% glutenvrij omdat de keuken dan ook 100% glutenvrij is. Daarnaast zijn dit ook vegan pizza's, heerlijk vol bomvol met groentjes. Je kan hier wel nog kiezen voor "gewone" mozzarella, maar aangezien ik zelf ook geen melk mag eten is dit ideaal.  Openingsuren: Dinsdag tot zondag van 17u tot 22u  Reserveren en/of bestellen?  Je kan het best op voorhand reserveren aangezien dit een kleine pizzeria is. Als je wil kan je ook deze pizza's bestellen (dan moet je wel in de buurt van Amsterdam wonen)

Mijn ervaring

Je komt binnen in een kleine gezellige zaak aan de rand van Amsterdam. Het is een 10tal minuutjes wandelen van het Vondelpark. We werden begroet door 2 gezellige mensen (de chef kok en de zaalmedewerker). Na uitgebreid bestuderen van de kaart bestelden we onze pizza's en een drankje, ik koos voor de bionade met pompelmoes en mijn vriend voor de cola. We zagen al snel dat de zaak vol liep, gelukkig hadden we gereserveerd voor een plaatsje. Na het verorberen van de pizza (we kregen hem beide niet helemaal op) kregen we een pizzadoos mee om de rest mee naar huis te nemen. (Ook de dag erop smaakt hij zeker en vast nog, al is de korst niet hetzelfde meer) Ik ben ondertussen al 2x gaan eten bij Mastino, en nu heb ik absoluut een favoriete pizza. Namelijk de Love pizza. Die versgemaakte pesto is zo lekker, en ook de vegan kaas is absoluut een topper. Maar het beste van allemaal is de pizza bodem, heerlijk luchtig, lekker gebakken in de oven.

Conclusie

Heerlijk genieten, ze hebben niet een super groot aanbod maar dat zorgt ervoor dat je kan genieten van een goede kwaliteit en dat ze alles met een grote zorg bereiden. Ik lust deze pizza's zo graag dat ik er wel speciaal voor naar Amsterdam zou rijden.