Hastagfood Menukaart

Het aanbod

Het menu van #food veranderd elk seizoen, wist je ook dat ze een lekker lunch menu hebben die elke dag wijzigd? Zo kan je voor 20 euro de luxe lunch bestellen (soep, hoofdgerecht, dessert of hoofgerecht, dessert, koffie).

Ben je benieuwd naar het menu van dit moment? Dit kan je via deze link terugvinden

Openingsuren:

Maandag - donderdag - vrijdag - zaterdagvan 12u tot 14u en van 17u30 tot 21u

Reserveren en/of bestellen?

Je kan er zo binnenlopen of iets nemen uit de automaat als ze niet open zijn. Maar reserveren is aangeraden en je kan dan meteen je allergenen/ intoleranties aangeven. Ze houden met zeer veel plezier rekening met iedereen.

Mijn ervaring

Wil je graag genieten van een lekkere glutenvrije en melkvrije maaltijd? Dan ben je bij #food in Brugge zeker en vast aan het goede adres. Ik werd hier ontvangen door 2 mannen die alles met zeer veel zorg en passie doen. Ik kon plaatsnemen op het terras en terwijl ik wachtte op mijn vriend (die in de file stond) kon ik al genieten van een huisgemaakte suikervrije ijsthee.

Mijn keuze van gerecht was snel genomen, aangezien het weer lekker warm was had ik wel zin in een burger. Ik koos dan ook voor de vegan burger met hummus (of Iron sky), een vegan burger met een lekker slaatje. Mijn vriend koos voor het stoofpotje met kip. We hadden beide best wel lekker gegeten maar wilden toch nog graag een dessertje, daarom besloten we de zoete aardappel chocoladetaart te delen. Die was ook een schot in de roos, lekker zeker en vast!

Wist je ook dat ze een handige automaat voor de deur hebben staan? Ik maakte hier voordien ook al gebruik van en besloot nu dan ook om terug wat gerechtjes mee te nemen. Het is niet zo goedkoop maar het is echt wel lekker en best wel leuk om iets in de diepvriezer of ijskast te hebben waar je zelf eens niets voor hebt moeten doen. (soms ben ik ook wel eens “lui”). Met een mooie bos bloemen (gekregen van mijn vriend) en een koeltas vol lekkers (uit de automaat) keerden we terug naar huis.

Conclusie

Ik heb hier opnieuw echt van genoten, een mooi en lekker hoofdgerecht en dessert. Mij zien ze hier zeker en vast terug.