Pannenkoeken, wie houd daar nu niet van? En dan zeker versgebakken pannenkoeken, daarvoor kan je me zelfs op zondag ochtend wakker maken.

Op zoek naar een origineel pannenkoeken recept? Ik hou er dan ook van extra ingrediënten in een pannenkoek te draaien, zelfs in pannenkoeken mixen doe ik vaak extra groentjes,...

Wil je ook graag wat extra's toevoegen? Hier vind je enkele top-combinaties:

Carrot cake pannenkoeken

Ingrediënten:

  • Glutenvrije bakmix: 1/2 pakje
  • Ongezoete amandelmelk: 250 ml
  • Geraspte wortel: 200 gram
  • Rozijnen: 100 gram
  • Kaneel: 1tl

Hoe?

Blueberry American Pancakes

Ingrediënten:

  • Glutenvrije bakmix: 1/2 pakje
  • Ongezoete amandelmelk: 250 ml
  • Blauwe bessen 200 gram
  • Vanille: 1 tl
  • Bakpoeder: 1tl

Hoe?

Broccoli Pannenkoeken

Ingrediënten:

  • Glutenvrije bakmix: 1/2 pakje
  • Ongezoete amandelmelk: 250 ml
  • Broccoli: 200 gram
  • Amandelpoeder: 50 gram
  • Amandel essence: 1 tl
  • Bakpoeder: 1 tl

Hoe?

Enkele weetjes

Consenza wil er voor zorgen dat iedereen opnieuw kan genieten van eten, door hun uitgebreide gamma glutenvrije producten zorgen ze ervoor dat je met een glutenvrij dieet zeker niets te kort moet komen. Smaak, geur, textuur, voedingswaarde is bij alle producten zeer belangrijk. Daarnaast is Consenza een op-en-top Nederlands merk, als Belg beschouw ik Nederland ook nog tot de "lokale" markt.

In de bakmixen zit bewust niet al te veel suiker in, dat vind ik dan ook zeer belangrijk.